Tovább a fő tartalomhoz
old.elearning.unideb.hu old.elearning.unideb.hu
  • E-learning szolgáltatások
    Rövid tájékoztatás a kurzusok indításával kapcsolatos első lépésekről Tájékoztató a távoktatási lehetőségekről Multimédia és E-learning Technikai Központ E-learning szolgáltatások E-learning rendszerek Elektronikus vizsgáztatás
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Italiano ‎(it)‎ magyar ‎(hu)‎ Nederlands ‎(nl)‎ Română ‎(ro)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ 日本語 ‎(ja)‎
  • Jelenleg vendégként van bejelentkezve (Belépés)

Élelmiszertechnológiai Intézet

  • Kezdőoldal
  • Kurzusok
  • Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
  • Élelmiszertechnológiai Intézet
Agrokemikáliák élelmiszerbiztonsági megítélése
Agrokemikáliák élelmiszerbiztonsági megítélése
Diplomamunka feltöltése/Thesis upload - Élelmiszertechnológiai Intézet
Élelmiszer technológia alapjai IV. (MTBM7012) (22/23 – 2. félév)
Élelmiszer technológia alapjai, élelmiszerbiztonság (MTBL7024, MTBMLP7042, MTBMLV7042) (21/22 – 2. félév)
Élelmiszer toxikológia , MTMEL7014 22/23. II. félév
Élelmiszeripari nyersanyagismeret (MTBE7015)
Élelmiszeripari nyersanyagismeret, angol (MTBE7015A)
Élvezeti cikkek és édesipari technológia (MTBE7034) (22/23 – 2. félév)
Fehérjék minősítése (MTMEL7029, MTMELL7029) (22/23 – 2. félév)
Funkcionális élelmiszerek, MTBE7040 22/23. II. félév
Haltenyésztés (Fish breeding) (MTMAL7016A)
Hetesi gyakorlat, MTBE7H2, 22/23-2.
Hetesi gyakorlat, MTBE7H4, 22/23-2.
Kertészeti termékek feldolgozási és tartósítási technológiái (MTBE7028)
Kertészeti termékek feldolgozási és tartósítási technológiái, angol (MTBE7028A )
Modern bioanalitikai módszerek (MTBE7018 - GY)
Modern bioanalitikai módszerek (MTBE7018) (22/23 – 2. félév)
Modern bioanalitikai módszerek (MTBE7018A-G) 21/22. II. félév
Modern methods of bio-analitics (MTBE7018A) (21/22 – 2. félév)
MTMVG7007A - Pond Culture and Fish Management
Olaj és zsiradékipari technológia (MTBE7033 - GY1-GY2)
Olaj és zsiradékipari technológia (MTBE7033) (22/23 – 2. félév)
Processing technologies of agricultural crops (MTBE7021A) (21/22 – 2. félév)
Professional language course (MTB7NY1A)
Sütő és tésztaipari technológia (MTBE7035) (22/23 – 2. félév)
Szakdolgozat készítés II. (MTB7D2 - JSZ)
Szakdolgozat készítés II. 21/22. II. félév (JSZ 2)
Szakmai gyakorlat (MTBE7NG2)
Szakmaspecifikus modul (élelmiszer) I. (MTMSC_SSM_EL1L) 20/21-2.
Szakmaspecifikus modul (élelmiszer) I. (MTMSC_SSM_EL1N) 20/21-2.
Szakmaspecifikus modul I. - (MTMSC_SSM_EL1L_17)
Szántóföldi növények feldolgozás technológiái (MTBE7021) (22/23 – 2. félév)
Technology of baking and pasta industry (MTBE7035A) (22/23 – 2. félév)
Technology of customer goods and confectionary industry (MTBE7034A) (22/23 – 2. félév)
Technology of customer goods and confectionary industry (MTBE7034A-GY) 21/22 – 2.
Technology of vegetable oil and animal fat industry (MTBE7033A) (22/23 – 2. félév)
Tejipari technológia (MTBE7027)
Tejipari technológia, angol (MTBE7027A)
Weekly practice, MTBE7H2A, 22/23-2.
Weekly practice,MTBE7H4A, 22/23-2.
  • Kezdőoldal
  • Naptár

DE Logo

Debreceni Egyetem

https://elearning.unideb.hu

Jelenleg vendégként van bejelentkezve (Belépés)
Kezdőoldal

Kapcsolat

  • https://metk.unideb.hu
  • elearning@metk.unideb.hu
  • E-learning szolgáltatások
    • Rövid tájékoztatás a kurzusok indításával kapcsolatos első lépésekről
    • Tájékoztató a távoktatási lehetőségekről
    • Multimédia és E-learning Technikai Központ
    • E-learning szolgáltatások
    • E-learning rendszerek
    • Elektronikus vizsgáztatás
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • magyar ‎(hu)‎
    • Nederlands ‎(nl)‎
    • Română ‎(ro)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • 日本語 ‎(ja)‎