Skip to main content
old.elearning.unideb.hu old.elearning.unideb.hu
  • E-learning szolgáltatások
    Rövid tájékoztatás a kurzusok indításával kapcsolatos első lépésekről Tájékoztató a távoktatási lehetőségekről Multimédia és E-learning Technikai Központ E-learning szolgáltatások E-learning rendszerek Elektronikus vizsgáztatás
  • You are not logged in. (Log in)

Course info

  • Home
  • Courses
  • Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management
  • Élelmiszertechnológiai Intézet
  • MTBE7035A 22/23-2
  • Summary

Technology of baking and pasta industry (MTBE7035A) (22/23 – 2. félév)

Kurzuskód(ok): MTBE7035A
  • Teacher: Diósi Gerda

  • MTBE7035A 22/23-2
  • Home

DE Logo

Debreceni Egyetem

https://elearning.unideb.hu

You are not logged in. (Log in)
MTBE7035A 22/23-2

Kapcsolat

  • https://metk.unideb.hu
  • elearning@metk.unideb.hu
  • E-learning szolgáltatások
    • Rövid tájékoztatás a kurzusok indításával kapcsolatos első lépésekről
    • Tájékoztató a távoktatási lehetőségekről
    • Multimédia és E-learning Technikai Központ
    • E-learning szolgáltatások
    • E-learning rendszerek
    • Elektronikus vizsgáztatás