Tovább a fő tartalomhoz
old.elearning.unideb.hu old.elearning.unideb.hu
  • E-learning szolgáltatások
    Rövid tájékoztatás a kurzusok indításával kapcsolatos első lépésekről Tájékoztató a távoktatási lehetőségekről Multimédia és E-learning Technikai Központ E-learning szolgáltatások E-learning rendszerek Elektronikus vizsgáztatás
  • Nincs bejelentkezve. (Belépés)

Kurzus adatai

  • Kezdőoldal
  • Kurzusok
  • Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
  • Élelmiszertechnológiai Intézet
  • MTBL7024, MTBMLP7042, MTBMLV7042 21/22-2
  • Leírás

Élelmiszer technológia alapjai, élelmiszerbiztonság (MTBL7024, MTBMLP7042, MTBMLV7042) (21/22 – 2. félév)

Kurzuskód(ok): MTBL7024, MTBMLP7042, MTBMLV7042
  • Oktató: Diósi Gerda
  • Oktató: Dr. Rózsáné dr. Várszegi Zsófia

  • MTBL7024, MTBMLP7042, MTBMLV7042 21/22-2
  • Kezdőoldal

DE Logo

Debreceni Egyetem

https://elearning.unideb.hu

Nincs bejelentkezve. (Belépés)
MTBL7024, MTBMLP7042, MTBMLV7042 21/22-2

Kapcsolat

  • https://metk.unideb.hu
  • elearning@metk.unideb.hu
  • E-learning szolgáltatások
    • Rövid tájékoztatás a kurzusok indításával kapcsolatos első lépésekről
    • Tájékoztató a távoktatási lehetőségekről
    • Multimédia és E-learning Technikai Központ
    • E-learning szolgáltatások
    • E-learning rendszerek
    • Elektronikus vizsgáztatás