Téma ismertetése

  • 22-23-2 Végzős FOSZ-os hallgatók záródolgozattal kapcsolatos teendői

    Kedves Hallgató!

    A záródolgozat nem tartalmazhatja a plágium nyilatkozatot, azt kérem, szíveskedjen a záródolgozattal egy feltöltésbe, de külön fájlba feltölteni a DEA-ba. Nagyon fontos, hogy a Marketing és Kereskedelem Intézet gyűjteményébe kerüljenek a dolgozatok feltöltésre, kérem, erre nagyon figyeljen. Rengeteg dolgozat kerül feltöltésre, folyamatos a feldolgozása, ezért a türelmét kérem. Amennyiben elutasításra kerül a feltöltése (nyilatkozat hiánya, stb. miatt) erről kap üzenetet a Neptunban megadott email címére és tudja módosítani a feltöltést a határidőn belül. Célszerű a határidő előtt korábban (nem az utolsó nap!) feltölteni, hogy legyen idő javításra, ha rossz a feltöltés. A záródolgozatok feltöltésének határideje: 2023. május 10. (szerda) 12:00 óra.

    Kérem, szíveskedjen a határidőt tartani, mert utána lezár a DEA rendszere és nem lesz lehetőség már a feltöltésre és csúszhat egy fél évet.

    A záródolgozaton konzulensnek azt a személyt kell írni, aki segítette a dolgozat megírását, ő ad jegyet a dolgozatra is. Továbbá a DEA-ba is a konzulens személyét kell majd felvezetni a dolgozat feltöltésekor.

    Feltöltés menete: https://dea.lib.unideb.hu/items/0051cab8-a6a3-4af6-9bf0-e201d56c657b

     

    Üdvözlettel,

    Kádár Renáta


  • Ez a téma