Citációs index időintervallumhoz - MTMT központi keresési sablon

Az MTMT központi adminisztrátorai összeállítottak egy keresési sablont, amellyel egy lépésben a teljes kutatócsoportra lekereshető a citációs index.

A bal oldali menüben az “Idézéskapcsolat” adattípust válasszuk ki.

A bal oldali menüben a “Keresések és sablonok” csukható blokk “Keresések” fülén található “Új keresés” gombra kattintsunk.

A megjelenő ablakban az “citációs index” lehetőségen kattintsunk duplán a bal egérgombbal (vagy egyszer a bal egérgombbal, majd nyomjuk meg az “Új keresés” gombot).

A megjelenő ablakban kitöltjük a keresési feltételek szükséges mezőit, majd az ablak jobb alsó sarkában található “Gyorskeresés” gombbal futtatjuk a keresést.

A kitöltendő mezők:

Idézett közlemény megjelenési éve: az időintervallumok kezdő és záró évei

Idézett közlemény szerzői

Intézmények: mivel nem számít, hogy melyik intézményhez affiliálnak az adott szerzők, így vegyük ki a pipát a keresési feltétel előtti négyzetből

Szerző: A piros sávra kattintva keressük ki a szerzők neveit egymás után, dupla bal egér kattintással adjuk hozzá a neveket a keresési feltételhez, majd kattintsunk a “Kiválaszt és bezár” gombra

Idézőközlemény megjelenési éve: írjuk be az évszámot

A keresést a “Gyorskeresés” gombra kattintva indíthatjuk el.

Magát a citációs indexet a tartalom nézet saját menüsorának bal felső sarkában olvashatjuk le (az “MTMT2 szerver” feliratú gomb alatt). A “/” utáni szám a keresett index.

Utolsó módosítás: 2019. december 4., szerda, 13:15