Publikációs lista készítése és letöltése

Szerzői felületről csak az adott szerző listáját készíthetjük el, és csak a szerző profiljából lesz elérhető. Ha a saját admin felületünkön készítünk listát, akkor bármelyik hozzánk tartozó szerzőt kiválaszthatjuk, és csak a saját felületünkön érhetjük el a kész listát.

A bal oldali menü adattípus-választó blokkjában a “Közlemény” adattípust válasszuk ki (ez az alapértelmezett). Letölthető publikációs listát a bal oldali menü csukható “Riportok és sablonok” blokkjának “Sablonok” fülén generálhatunk.

Bal egérgombbal duplán kattintunk a “Publikáció lista szerzőhöz” sablon nevén, ezzel a következő párbeszédablak jelenik meg:

A “Riport név” mezőben változtathatjuk meg/tehetjük egyedivé a lista elnevezését.

Több formátum közül választhatunk a “Fájl formátum” listából:

Ha szerzői felületen generálunk, akkor a szerző kiválasztása lehetőség inaktív lesz.

Admin felületen a nagyító ikon segítségével kereshetjük ki a szerző nevét a felugró ablakban, a megfelelő néven dupla kattintással térhetünk vissza a riport generálásához.

Az “Idézők megjelenítése” mezőben azt állíthatjuk be, hogyan jelenjenek meg az idéző közlemények a forrásközlemények alatt.

Az űrlap kitöltése után az “Indítás” gombra kattintva kezdhetjük a generálást.

A rendszer biztosít minket arról, hogy elkezdett dolgozni:

A “Riportok” fülre átkattintva erről mi is meggyőződhetünk, a készülő riport neve mellett jobbra forog az állapotjelző ikon:

A generálás elkészültéről is kapunk üzenetet:

Ebben az ablakban is kattinthatunk a “Letöltés” hivatkozásra. Vagy a “Riportok” fül alatt a lista nevétől balra található ikonra kattintva és a “Letöltés” lehetőséget választva később is letölthetjük az elkészült listát.

Last modified: Wednesday, 4 December 2019, 1:20 PM