Tovább a fő tartalomhoz
old.elearning.unideb.hu old.elearning.unideb.hu
  • E-learning szolgáltatások
    Rövid tájékoztatás a kurzusok indításával kapcsolatos első lépésekről Tájékoztató a távoktatási lehetőségekről Multimédia és E-learning Technikai Központ E-learning szolgáltatások E-learning rendszerek Elektronikus vizsgáztatás
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Italiano ‎(it)‎ magyar ‎(hu)‎ Nederlands ‎(nl)‎ Română ‎(ro)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ 日本語 ‎(ja)‎
  • Nincs bejelentkezve. (Belépés)

Élelmiszertudományi Intézet

  • Kezdőoldal
  • Kurzusok
  • Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
  • Élelmiszertudományi Intézet
Az összes kibontása

English Courses

A termésképződés növényfiziológiai alapjai (MTA0690-K2) 20/21/2
Ágazatspecifikus élelmiszeripari gyakorlatok (duális élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki MSc szakos hallgatók részére) - MTMEL7040
Analitikai és mikrobiológiai gyorsmódszerek (MTMEL018, MTMELL018, MTMEL7020, MTMELL7020) 21/22
Analitikai kémia (MTBE7009) (22/23-2. félév)
Biochemistry (MTBE7007A)
Borászat és üditőital ipari technológia (MTBE7029) (21/22 – 2. félév)
Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai (MTMEL009, MTMEL7011, MTMELL7011)
Élelmiszer-mikrobiológia - MTB7024, MTB60091
Élelmiszer-mikrobiológia alapjai (MTMEL7006, MTMELL7006)
Élelmiszeranalitika (MTBE7023) 2022/2023/1.
Élelmiszerekkel szembeni elvárások, fogyasztóvédelem (MTMEL7002, MTMELL7002) (22/23 – 2. félév)
Élelmiszeripari műveletek I. (Unit Operations in Food Processing I.) lecture+practice (MTBE7013A) 2022/2023/2.
Élelmiszeripari műveletek I. MTBE7013B 2022/23/2.
Élelmiszeripari műveletek II. elmélet + gyakorlat MTBE7045 2022/23-1.
Élelmiszerkémia (angol) (MTBE7014A) 2022/2023/1.
Élelmiszerkémia (magyar) (MTBE7014) 2022/2023/1.
Élelmiszertechnológiák minőségbiztosítási és biztonsági kérdései (HACCP a gyakorlatban) MTMEL7004, MTMELL7004 22/23/2
Elválasztástechnika (MTMEL7003) 2022/2023/2
Elválasztástechnika (MTMELL7003) 2022/2023/2
Food Analytics - MTBE7023A
Food industry technologies and quality assurance (MTBE7031A) (22/23 – 2. félév)
Food microbiology - MTB7024A, MTBE101
Food quality and safety risk analysis (MTMEL7021A) (22/23 – 2. félév)
Hyphenated analytical methods (MTMEL7015A)
Instrumental analytics (MTBE7020A) (22/23 – 2. félév)
Iparági élelmiszertechnológia és minőségügy (MTBE7031) (22/23– 2. félév)
Ipari hulladékok szerepe a növénytáplálásban (MTSZAB008) 20/21/2
Ipari mikrobiológia (MTBE7019)
Kapcsolt analitikai módszerek MTMELL7015 vk 21/22-2
Kemometria az élelmiszeranalitikában (MTMEL7041A) 2022/23-1
Kolloid kémia MTB60092-K2 20/21-1.
Mérések minőségbiztosítása (MTMELL015)
Méréstechnika és automatizálás (MTBE7022, MTB60093-K4) (22/23 – 2. félév)
Mezőgazdasági (és élelmiszeripari) mikrobiológia, Mikrobiológia alapjai
Mezőgazdasági és élelmiszeripari mikrobiológia (Nagyvárad, Kisvárda) - MTBMLP7011, MTBMLV7011
Mezőgazdasági termékfeldolgozás és -minősítés (MTOAG7052)
Microbiological aspects of food safety and quality (MTMEL7011A)
Minőségbiztosítás (MTOAG7039, MTMKE7025, MTMKE025, MTMNT7021, MTMNTL7021, MTMNT024, MTMLT024)
Minőségirányítás alapjai - MTBE7010, MTB60116
Minőségirányítás, minőségmenedzsment (MTMEL7012) 2022/23-1.
Minőségirányítás, minőségmenedzsment (MTMELL7012, MTMELL017) 2022/23-1.
Minőségirányítási rendszerek és auditálás az élelmiszerláncban - MTMEL7016, MTMELL7016
Minőségirányítási rendszerek (MTBK7012), Minőségügy (AOTTMBJ4)
Molecular biology (MTMNO7012A)
Molekuláris biológia (MTMNO7012) 21/22/2
Műszeres analitika (MTBE7020, MTB60205-K5 vk) (22/23 – 2. félév)
Műszeres analitika - MTBE7020 gy2 22/23/2
Növényi eredetű termékek minősítése (MTBE7036) (22/23 – 2. félév)
Növénytáplálás fiziológiai alapjai (MTB0151-K3) 20/21/2
Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncban - MTMEL7017, MTMELL7017
Quality control, quality management (MTMEL7012A) (22/23 – 2. félév)
Quality management systems and audit in the food chain (MTMEE020, MTMEL7016A)
Reológiai élelmiszervizsgálat (MTMEL7022) 2022/23-1.
Reológiai élelmiszervizsgálat (MTMELL7022) 2022/23-1.
Rheology in food testing (MTMEL7022A) (22/23 – 2. félév)
Separation techniques (MTMEL7003A) 2022/23-1.
Sör és szeszesipari technológia (MTBE7032) (22/23– 2. félév)
Spektroszkópiai módszerek (MTMELL7008) 2022/2023/1.
Szakmaspecifikus modul II. (MTMSC_SSN_EL2N_17, MTMSC_SSN_EL2L_17) 2022/2023/1.
Szántóföldi növények minőségvizsgálata (MTMNT7020) 2022/23-1.
Szántóföldi növények minőségvizsgálata (MTMNTL7020) 2022/23-1.
Technologies of brewing and distilling industries (MTBE7032A) (22/23 – 2. félév)
Technologies of wine and fruit juice making (MTBE7029A) (20/21 – 2. félév)
Tejipari technológia – MTBE7027 (Vizsga kurzus) 21/22/2
Termékminősítés (MTMAG017) vizsgakurzus 21/22/2
Traceability in the food chain (MTMEE022, MTMEL7017A)
  • Kezdőoldal

DE Logo

Debreceni Egyetem

https://elearning.unideb.hu

Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Kezdőoldal

Kapcsolat

  • https://metk.unideb.hu
  • elearning@metk.unideb.hu
  • E-learning szolgáltatások
    • Rövid tájékoztatás a kurzusok indításával kapcsolatos első lépésekről
    • Tájékoztató a távoktatási lehetőségekről
    • Multimédia és E-learning Technikai Központ
    • E-learning szolgáltatások
    • E-learning rendszerek
    • Elektronikus vizsgáztatás
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • magyar ‎(hu)‎
    • Nederlands ‎(nl)‎
    • Română ‎(ro)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • 日本語 ‎(ja)‎