メインコンテンツへスキップする
サイドパネル
old.elearning.unideb.hu
E-learning szolgáltatások
Rövid tájékoztatás a kurzusok indításával kapcsolatos első lépésekről
Tájékoztató a távoktatási lehetőségekről
Multimédia és E-learning Technikai Központ
E-learning szolgáltatások
E-learning rendszerek
Elektronikus vizsgáztatás
日本語 (ja)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
magyar (hu)
Nederlands (nl)
Română (ro)
Русский (ru)
Українська (uk)
日本語 (ja)
検索クエリを入力
あなたは現在ゲストアクセスを利用しています (
ログイン
)
Hogyan írjunk szakdolgozatot Mezőgazdaság-,Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karon?
Home
コース
University of Debrecen University and National Library
Tréningek
Szakdolgozat - MÉK
Mezőgazdasági kézikönyv
4. Termésbecslés és állapotjelentés
4. Termésbecslés és állapotjelentés
リソースを開くにはリンクをクリックしてください:
http://www.nak.hu/kiadvanyok/kiadvanyok/2753-termesbecsles-es-allapotjelentes/file
Szakdolgozat - MÉK
Bevezető
Témaválasztás kritériumai
Forrástípusok
Hogyan keressek?
Legfontosabb magyar adatbázisok
Idegen nyelvű ill. szakadatbázisok
Faktografikus források
Források értékelése
Diplomadolgozat tartalmi és formai követelményei
Szakdolgozat feltöltése a DEA-ba
Élelmiszeripari kézikönyv
Mezőgazdasági kézikönyv
Természetvédelem
Vidékfejlesztési kézikönyv
Kérdőív
Home
カレンダー
◄ 3. Helyes talajvédelmi gyakorlat
移動 ...
移動 ...
A témaválasztás kritikus pontjai
Információforrások típusai
Keresési stratégiák
Egy szempontú keresés
Több szempontú keresés
Böngészés
Információkeresési technikák
Szűkítő eljárások
Magyar Mezőgazdasági Bibliográfia - MABI
MATARKA
Arcanum Digitális Tudománytár - ADT
Digitális Tankönyvtár
MERSZ - Magyar Elektronikus Referenciaművek Szolgáltatás
CAB Abstracts
EBSCO Discovery Service (UDiscover)
On-line Szabványkönyvtár
KSH
FAO
EUROSTAT
Források értékelése
Diplomadolgozat tartalmi és formai követelményei
DEA feltöltési útmutató 9 lépésben
1. Élelmiszeripari alapfogalmak I.
1. Élelmiszeripari alapfogalmak II.
2. Gluténmentes élelmiszerek
3. Élelmiszer-választást befolyásoló tényezők
4. A hűtési lánc felügyelete
5. Laktózmentes élelmiszerek
6. A takarítás kritériumai
7. Érzékszervi vizsgálatok
8. Szakszerű pálinkakínálás
9/1. Biztonságos élelmiszer-előállítás I. : Higiéniai alapismeretek az élelmiszeriparban
9/2. Biztonságos élelmiszer-előállítás II. : Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer és alkalmazása
9/3. Biztonságos élelmiszer-előállítás III. : Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek
10. Önellenőrzés a gyakorlatban
11. A Halal-előírások
12. A kóserság előírásai
1. Halegészségügy, halbetegségek
2. Zöldtrágyázás
3. Helyes talajvédelmi gyakorlat
5. Mezőgazdasági kockázatkezelési rendszer működése
6. Talajtan biogazdálkodóknak I.
6. Talajtan biogazdálkodóknak II.
7. Magyar nemesítésű díszfák, díszcserjék, örökzöldek
8/1. Klímavédelmi szempontrenszer integrálása a mezőgazdasági szaktanácsadába I.
8/2. Klímavédelmi szempontrenszer integrálása a mezőgazdasági szaktanácsadába II.
8/3. Klímavédelmi szempontrenszer integrálása a mezőgazdasági szaktanácsadába III.
8/4. Tanulmányok a ketreces állattartásról I. : Étkezésitojás-termelés
8/5. Tanulmányok a ketreces állattartásról II. : Hízott lúd ágazat
8/6. Tanulmányok a ketreces állattartásról III. : Hízott kacsa ágazat
8/7. Tanulmányok a ketreces állattartásról IV. : Nyúlhústermelés
8/8. Útmutató a helyes állatjóléti gyakorlathoz, a lovak tartásához, gondozásához, kiképzéséhez és használatához
9. Szőlő- és gyümölcsfélék növényvédelme
10/1. Meat the facts I. : Az állattenyésztés és az állatitermék-előállítás jelentősége
10/2. Meat the facts II. : Állatjólét
10/3. Meat the facts III. : Állategészségügy
10/4. Meat the facts IV. : Környezetvédelem
10/5. Meat the facts V. : Gazdálkodás és vidéki élet
11. Szénmegkötő gazdálkodás
Dr. Juhász Lajos: Élővilág-védelem
1. Agrárerdészet : A többcélú mezőgazdasági területhasználat
2. Erdészeti nemesített fajták erdősítésekhez, fásításokhoz
3. Erdőtelepítés : Értéktermelést is biztosító lehetőség a termőföldek védelmére és a klímaváltozás elleni fellépésre
4. REL kisokos
5. Helyi termék kézikönyv
5. Mezőgazdasági kockázatkezelési rendszer működése ►