Tovább a fő tartalomhoz
Oldalpanel
old.elearning.unideb.hu
E-learning szolgáltatások
Rövid tájékoztatás a kurzusok indításával kapcsolatos első lépésekről
Tájékoztató a távoktatási lehetőségekről
Multimédia és E-learning Technikai Központ
E-learning szolgáltatások
E-learning rendszerek
Elektronikus vizsgáztatás
magyar (hu)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
magyar (hu)
Nederlands (nl)
Română (ro)
Русский (ru)
Українська (uk)
日本語 (ja)
Adja meg keresési lekérdezését
Jelenleg vendégként van bejelentkezve (
Belépés
)
Hogyan írjunk szakdolgozatot Mezőgazdaság-,Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karon?
Kezdőoldal
Kurzusok
Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár
Tréningek
Szakdolgozat - MÉK
Élelmiszeripari kézikönyv
5. Laktózmentes élelmiszerek
5. Laktózmentes élelmiszerek
A tananyag megnyitásához kattintson erre:
http://www.nak.hu/kiadvanyok/kiadvanyok/3232-laktozmentes-elelmiszerek/file
.
Szakdolgozat - MÉK
Bevezető
Témaválasztás kritériumai
Forrástípusok
Hogyan keressek?
Legfontosabb magyar adatbázisok
Idegen nyelvű ill. szakadatbázisok
Faktografikus források
Források értékelése
Diplomadolgozat tartalmi és formai követelményei
Szakdolgozat feltöltése a DEA-ba
Élelmiszeripari kézikönyv
Mezőgazdasági kézikönyv
Természetvédelem
Vidékfejlesztési kézikönyv
Kérdőív
Kezdőoldal
Naptár
◄ 4. A hűtési lánc felügyelete
Ugrás...
Ugrás...
A témaválasztás kritikus pontjai
Információforrások típusai
Keresési stratégiák
Egy szempontú keresés
Több szempontú keresés
Böngészés
Információkeresési technikák
Szűkítő eljárások
Magyar Mezőgazdasági Bibliográfia - MABI
MATARKA
Arcanum Digitális Tudománytár - ADT
Digitális Tankönyvtár
MERSZ - Magyar Elektronikus Referenciaművek Szolgáltatás
CAB Abstracts
EBSCO Discovery Service (UDiscover)
On-line Szabványkönyvtár
KSH
FAO
EUROSTAT
Források értékelése
Diplomadolgozat tartalmi és formai követelményei
DEA feltöltési útmutató 9 lépésben
1. Élelmiszeripari alapfogalmak I.
1. Élelmiszeripari alapfogalmak II.
2. Gluténmentes élelmiszerek
3. Élelmiszer-választást befolyásoló tényezők
4. A hűtési lánc felügyelete
6. A takarítás kritériumai
7. Érzékszervi vizsgálatok
8. Szakszerű pálinkakínálás
9/1. Biztonságos élelmiszer-előállítás I. : Higiéniai alapismeretek az élelmiszeriparban
9/2. Biztonságos élelmiszer-előállítás II. : Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer és alkalmazása
9/3. Biztonságos élelmiszer-előállítás III. : Élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszerek
10. Önellenőrzés a gyakorlatban
11. A Halal-előírások
12. A kóserság előírásai
1. Halegészségügy, halbetegségek
2. Zöldtrágyázás
3. Helyes talajvédelmi gyakorlat
4. Termésbecslés és állapotjelentés
5. Mezőgazdasági kockázatkezelési rendszer működése
6. Talajtan biogazdálkodóknak I.
6. Talajtan biogazdálkodóknak II.
7. Magyar nemesítésű díszfák, díszcserjék, örökzöldek
8/1. Klímavédelmi szempontrenszer integrálása a mezőgazdasági szaktanácsadába I.
8/2. Klímavédelmi szempontrenszer integrálása a mezőgazdasági szaktanácsadába II.
8/3. Klímavédelmi szempontrenszer integrálása a mezőgazdasági szaktanácsadába III.
8/4. Tanulmányok a ketreces állattartásról I. : Étkezésitojás-termelés
8/5. Tanulmányok a ketreces állattartásról II. : Hízott lúd ágazat
8/6. Tanulmányok a ketreces állattartásról III. : Hízott kacsa ágazat
8/7. Tanulmányok a ketreces állattartásról IV. : Nyúlhústermelés
8/8. Útmutató a helyes állatjóléti gyakorlathoz, a lovak tartásához, gondozásához, kiképzéséhez és használatához
9. Szőlő- és gyümölcsfélék növényvédelme
10/1. Meat the facts I. : Az állattenyésztés és az állatitermék-előállítás jelentősége
10/2. Meat the facts II. : Állatjólét
10/3. Meat the facts III. : Állategészségügy
10/4. Meat the facts IV. : Környezetvédelem
10/5. Meat the facts V. : Gazdálkodás és vidéki élet
11. Szénmegkötő gazdálkodás
Dr. Juhász Lajos: Élővilág-védelem
1. Agrárerdészet : A többcélú mezőgazdasági területhasználat
2. Erdészeti nemesített fajták erdősítésekhez, fásításokhoz
3. Erdőtelepítés : Értéktermelést is biztosító lehetőség a termőföldek védelmére és a klímaváltozás elleni fellépésre
4. REL kisokos
5. Helyi termék kézikönyv
6. A takarítás kritériumai ►