A kurzus célja, hogy a hallgatók megismerjék a szerves vegyületek kémiájának megértéséhez, értelmezéséhez szükséges alapvető fogalmakat és elméleteket, valamint a szénhidrogének (telített, telítetlen, aromás és halogénezett) alapvető fizikai, kémiai tulajdonságait, előállítási módjait.

- Викладач: Dr. Juhász László

- Викладач: Hőgye Fanni
- Викладач: Kajtár Mihály
- Викладач: Dr. Kicsák Máté
- Викладач: Király Sándor Balázs
- Викладач: Dr. Mándi Attila
- Викладач: Terdikné Dr. Csávás Magdolna

- Викладач: Hőgye Fanni
- Викладач: József János
- Викладач: Dr. Juhászné dr. Tóth Éva
- Викладач: Dr. Kicsák Máté
- Викладач: Király Sándor Balázs
- Викладач: Kónya-Ábrahám Anita
- Викладач: Kun Sándor
- Викладач: Tóthné dr. Illyés Tünde Zita
