A kurzus célja, hogy a hallgatók megismerjék a szerves vegyületek kémiájának megértéséhez, értelmezéséhez szükséges alapvető fogalmakat és elméleteket, valamint a szénhidrogének (telített, telítetlen, aromás és halogénezett) alapvető fizikai, kémiai tulajdonságait, előállítási módjait.

- Учитель: Dr. Juhász László

- Учитель: Hőgye Fanni
- Учитель: Kajtár Mihály
- Учитель: Dr. Kicsák Máté
- Учитель: Király Sándor Balázs
- Учитель: Dr. Mándi Attila
- Учитель: Terdikné Dr. Csávás Magdolna

- Учитель: Hőgye Fanni
- Учитель: József János
- Учитель: Dr. Juhászné dr. Tóth Éva
- Учитель: Dr. Kicsák Máté
- Учитель: Király Sándor Balázs
- Учитель: Kónya-Ábrahám Anita
- Учитель: Kun Sándor
- Учитель: Tóthné dr. Illyés Tünde Zita
