A kurzus célja, hogy a hallgatók megismerjék a szerves vegyületek kémiájának megértéséhez, értelmezéséhez szükséges alapvető fogalmakat és elméleteket, valamint a szénhidrogének (telített, telítetlen, aromás és halogénezett) alapvető fizikai, kémiai tulajdonságait, előállítási módjait.

- Teacher: Dr. Juhász László

- Teacher: Hőgye Fanni
- Teacher: Kajtár Mihály
- Teacher: Dr. Kicsák Máté
- Teacher: Király Sándor Balázs
- Teacher: Dr. Mándi Attila
- Teacher: Terdikné Dr. Csávás Magdolna

- Teacher: Hőgye Fanni
- Teacher: József János
- Teacher: Dr. Juhászné dr. Tóth Éva
- Teacher: Dr. Kicsák Máté
- Teacher: Király Sándor Balázs
- Teacher: Kónya-Ábrahám Anita
- Teacher: Kun Sándor
- Teacher: Tóthné dr. Illyés Tünde Zita
