A kurzus célja, hogy a hallgatók megismerjék a szerves vegyületek kémiájának megértéséhez, értelmezéséhez szükséges alapvető fogalmakat és elméleteket, valamint a szénhidrogének (telített, telítetlen, aromás és halogénezett) alapvető fizikai, kémiai tulajdonságait, előállítási módjait.

- Trainer/in: Dr. Juhász László

- Trainer/in: Dr. Juhász László

- Trainer/in: Hőgye Fanni
- Trainer/in: Kajtár Mihály
- Trainer/in: Dr. Kicsák Máté
- Trainer/in: Király Sándor Balázs
- Trainer/in: Dr. Mándi Attila
- Trainer/in: Terdikné Dr. Csávás Magdolna

- Trainer/in: Hőgye Fanni
- Trainer/in: József János
- Trainer/in: Dr. Juhászné dr. Tóth Éva
- Trainer/in: Dr. Kicsák Máté
- Trainer/in: Király Sándor Balázs
- Trainer/in: Kónya-Ábrahám Anita
- Trainer/in: Kun Sándor
- Trainer/in: Tóthné dr. Illyés Tünde Zita